Veelgestelde vragen

Meteen na je inschrijving ontvang je een e-mail waarin we je inschrijving bevestigen. Die e-mail is de definitieve bevestiging dat we voor jou een plekje hebben gereserveerd. Heb je na je inschrijving geen bevestigingsbericht ontvangen? Geef ons dan een seintje via academy@groups.be

Enkele dagen voor de opleiding sturen we je een mailtje waarin we alle praktische informatie nog eens overlopen.

Je kunt je inschrijving kosteloos annuleren op voorwaarde dat je ons minstens tien werkdagen voor de start van de opleiding op de hoogte brengt. Dat doe je door een mail te sturen naar academy@groups.be

Als je je inschrijving minder dan tien werkdagen voor de start van de opleiding annuleert, brengen we de volledige prijs in rekening. Alleen met een geldig medisch attest kun je de opleiding gratis uitstellen.

Je kunt je inschrijving naar een latere sessie uitstellen, op voorwaarde dat je dit minstens tien werkdagen voor de start van de opleiding aan ons meldt in een mailtje naar academy@groups.be

Als je je inschrijving minder dan tien werkdagen voor de start van je opleiding annuleert, heb je helaas geen recht op een terugbetaling van de inschrijvingskosten. Die brengen we dus volledig in rekening.

Je kunt wel steeds een collega in jouw plaats laten deelnemen. Wil je dat doen, stuur dan een mailtje naar academy@groups.be om het ons te laten weten.

Als er onvoorziene omstandigheden optreden of er niet genoeg inschrijvingen zijn, kunnen we uitzonderlijk genoodzaakt zijn om de opleiding naar een latere datum uit te stellen, ze op een andere locatie te laten plaatsvinden of de sessie te annuleren.

In dat geval brengen we je onmiddellijk persoonlijk op de hoogte via e-mail. In ons mailtje vind je een link naar de inschrijvingspagina van de opleiding in kwestie en krijg je de vraag om je voor een andere sessie in te schrijven.

Ja, we bieden bijna alle opleidingen op maat aan. Wil je graag meer informatie, neem dan contact met ons op via academy@groups.be

Als je opleiding online plaatsvindt, krijg je een e-mail met een link die je toegang geeft tot de opleiding in Microsoft Teams. We raden je aan om de app te installeren op je toestel met Windows of Mac OS. Je hebt een stabiele internetverbinding nodig.

Log je voor het eerst in? Test dan je verbinding, microfoon en camera voordat de opleiding van start gaat.

Download MS Teams: https://www.microsoft.com/microsoft-365/microsoft-teams/download-app

De opleidingsprijs (excl. btw) vind je altijd op de webpagina.

Eventuele catering- en documentatiekosten zijn in die prijs inbegrepen.

We sturen je factuur naar het e-mailadres dat je bij je inschrijving hebt ingevuld. Je kunt ze verwachten binnen dertig dagen na de opleiding. Betaal je factuur zo snel mogelijk nadat je ze hebt ontvangen en uiterlijk dertig dagen na de opleiding.

Heb je recht op een speciale korting? Dan wordt die van de factuur afgetrokken.

Bij opleidingen van een volledige dag is ‘s middags een maaltijd inbegrepen.

We bezorgen je het lesmateriaal steeds digitaal na de opleiding. Je mag het opleidingsmateriaal alleen voor persoonlijke doeleinden gebruiken. In geen geval mag je het aan anderen doorgeven.

Wat moet ik doen als opleiding een meerdere dagen duurt?

Als je een aanwezigheidsattest wilt krijgen, moet je deelnemen aan de volledige opleiding waarvoor je bent ingeschreven. Vergeet niet vooraf aan ons te melden dat je zo’n attest nodig hebt! Dat doe je via het e-mailadres academy@groups.be

Kun je een of meerdere dagen niet aanwezig zijn? Je kunt de gemiste module later inhalen, maar alleen als je ons hiervan op de hoogte hebt gebracht vóór het begin van de opleidingsdag in kwestie. Bovendien moet je ons een medisch attest bezorgen.

Als je een beroep wilt doen op de kmo-portefeuille, wordt het aanwezigheidsattest automatisch verstrekt.